ali

DOSEGLJIVI SMO:
ponedeljek - petek: 8.00 - 16.00

Optimizacija spletnih strani (SEO)

Proces, ki optimizira spletno stran za iskalnike.

Optimizacija spletnih strani SEO

Optimizacija spletnih strani (SEO)

Optimizacija podjetjem omogoča, da se pojavljajo na prvih mestih v spletnih iskalnikih. Z optimizacijo spletnih strani omogočamo uporabnikom, da lažje najdejo vašo spletno mesto.
  • Asset 1 Pregled obstoječega stanja
  • Asset 1 Strategija
  • Asset 1 Učinkovita orodja
  • Asset 1 Poslovna rast

On-site optimizacija (SEO On-site)

On-site optimizacija spletnih strani je proces optimizacije spletnega mesta, ki nam omogoča lažje rangiranje v spletnih iskalnikih in vključuje ureditev kode in vsebine spletnega mesta. V urejanje kode štejemo kreiranje ustreznih meta oznak, strukturirane oznake (t.i. Google structured data) in ostale popravke, ki so potrebni, da Google vašo spletno stran oceni kot učinkovito. V urejanje vsebine vključujemo kreiranje relevantne in avtoritativne vsebine, ki je uporabna za naše ciljne skupine. Kvalitetna vsebina je ključna za dobro rangiranje.

 

Podjetjem v procesu on-site optimizacije pomagamo ustrezno prilagoditi kodo za pojavljanje na visokih pozicijah za pomembne ključne besede, pri postavljanju novih spletnih strani pa poskrbimo za osnovno izvedbo on-site optimizacije že v samem procesu načrtovanja strani.

Seo On-Site
Seo Off-Site

Off-site optimizacija (SEO Off-site)

Off-site optimizacija spletnih strani za iskalnike je komplementaren proces on-site optimizaciji, ki vključuje kreiranje povezav iz ostalih spletnih virov na vašo spletno stran. Viri so lahko objave na družbenih medijih, PR članki, povezave iz zunanjih blogov, forumov, na vaše pozicije pa najbolje vplivajo povratne povezave iz avtoritativnih spletnih mest (to so spletna mesta, ki jih Google prepozna kot relevantna glede na vašo dejavnost). Off-site optimizacija je področje ki ga je najbolje prepustiti SEO strokovnjakom, ki uporabljajo dovoljene t. i. White-hat pristope, ki poskrbijo za dolgoročno rast in utrditev pozicij na prvih mestih v iskalnih rezultatih.

Kako poteka postopek
optimizacije spletne strani

Načrtovanje

1. Pregled obstoječega stanja

S pregledom vašega delovanja in obstoječih aktivnosti prepoznamo vzroke vaših težav.
Oblikovanje

2. Izbira ključnih besed

Izbira ključnih besed je prva in izredno pomembna točka SEO optimizacije spletnih strani. Z njo želimo doseči, da se spletna stran med prve rezultate uvrsti v čim krajšem času in da obisk na spletni strani posledično konvertira.
Code

3. On-site optimizacija

On-site optimizacija obsega vse, kar je potrebnega postoriti na spletni strani. Gre za preimenovanje meta naslova in opisov spletne strani, meta opisov slik, pregled besedila in smiselnega vključevanja ključnih besed po katerih optimiziramo.
Vzdrževanje

4. Off-site optimizacija

Ta del predstavlja poglavitno vlogo pri tem ali bo Google spletno stran rangiral visoko na iskalniku. Gre za pisanje člankov in strokovnih vsebin na temo, ki se nanaša na spletno stran za katero optimiziramo, le te pa objavljamo po drugih obiskanih spletnih straneh, blogih, itd.
Rast

5. Poslovna rast

Pomagamo in svetuejmo pri nadaljnjem razvoju vašega podjetja.

Rešujemo spletne probleme

Oglejte si
naše projekte

Drugi o nas

Kontaktirajte nas

Zanima me storitev/storitve: